‏موافقت اصولی با تأسیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ‏

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأسیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با سه گروه پژوهشی به شرح ذیل در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موافقت اصولی به عمل آورد.
ا- گروه پژوهشی غذای حلال و طیب
2- گروه پژوهشی غذاهای ارگانیک و فراسودمند
3- گروه پژوهشی فناوری‌های نوین غذایی
روابط عمومی مرکز رشد این موفقیت را به آقای دکتر معتمدزادگان مسئول راه اندازی پژوهشکده و اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.
   1392/9/5 22:47

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
7/10 (تعداد آرا 3 نفر )